Juleshopping hos Damkærgård. Fra mig til mig.

Sørme om der ikke er blevet leveret en kasse fra Damkærgårds webshop. Det er en julegave fra mig til mig. En af den slags jeg kan lide. Jeg er ikke typen, der går rundt og shopper til mig selv i tide og utide. Dertil er jeg for utålmodig. Næ jeg hører nok mere til kategorien af kvinder, der shopper en sjælden gang imellem. Men så giver jeg den altså også gas. Og det har jeg gjort nu.

Efter nogle år med julepynt i den lidt mere kitch’ede stil, synes jeg, at det var tid til en opdatering anno 2015. Indtil nu har jeg primært arvet aflagt julepynt fra familien eller indkøbt “effekter” efter ordrer fra småfolket. Sidstnævnte indkøb har sjældent vækket begejstring hos mig. Men hvad gør man ikke for børnene. Right?

Da jeg skulle indkøbe materialerne til årets adventskrans, slog jeg et smut forbi den webshop, som tilhører gårdbutikken Damkærgård. Min svigermor og jeg besøgte butikken i Rørvig i august, og vi var helt vilde med såvel sortiment som betjening. Jeg lovede mig selv dengang, at jeg ville vende tilbage. Det løfte har jeg holdt, men jeg kan godt afsløre, at det blev til noget mere end lys til adventskransen. Men sådan blev det nu engang :o)

Det er dejligt, når man kan mærke, at dem der står bag disken i en butik anstrenger sig for at give en god service. Det er noget, jeg med årene er blevet fan af. Ret meget endda. Er jeg først fanget ind i nettet, så har jeg en tendens til at blive hængende. Det er nok sådan, de fleste mennesker har det. Så meget desto mere mærkeligt, at kundeservice ikke bliver prioriteret højere i Danmark. Nå…hermed en opfordring sendt videre. Alle de lækre sager (og mere til) kan ses lige her.

kasse med gaver

Kassens indhold var fint pakket ind i silkepapir med små juleklistermærker på. Der var også en med bånd og en lille hilsen “tak fordi du handler hos os…..”. Så fint. Indeni var der fyldt med små hemmeligheder…eller nej det var det jo faktisk ikke, fordi jeg godt vidste, hvad der var i. Men det føltes nu skønt alligevel.

Det første der dukkede op, var et metalhjerte til udendørs brug fra Ib Laursen. Den skal hænge på pergolaen, lige så snart jeg får hamret en krog i. Der kan sættes æbler på den tværgående pind til fuglene.

Herudover dukkede der flere lækkerier op: et mørkegråt forklæde fra svenske Nyblom Kollén, udstikker forme (elge) til julesmåkager, fine nordisk inspirerede træ juletræer, to filtjuletræer, to små rustikke potter, to skønne Maileg nisser, to meget hemmelige Maileg pakker til pigernes julesokker, en julete fra Tafelgut og ikke mindst fire kæmpe koglelys fra Nordal. Jeg nød glæden ved at pakke det hele ud. Smårødmer en smule måske fordi jeg er med på, at det er en del…men hey, jeg shopper sjældent ;o)

Nu er jeg klar til at pynte op i weekenden. Vi har tyvstartet en smule på børnenes værelser (med alt det der blinker), men ellers ikke. Det første jeg skal kaste mig over er en adventskrans, for den skal som bekendt i bruges allerede på søndag. Resten af pynten vil jeg vende tilbage til i løbet af december. Glæder mig allerede til at se det sat op, så jeg bliver fri for det værste af det gamle. Retro er kan være cool, men ikke ubetinget.

DSC_3180
Alt det løse og så lige Mailegs sokkeguilande…

kalendergaver
Gaver fra Maileg til børnenes julesokker

koglelys fra Nordal
Koglelys fra Nordal

nisser
Maileg nisser

julete fra Tafelgut
Tafelgut julete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *