Prinsessen og frøen kage til børnefødselsdag

Sara var ikke i tvivl, da hun skulle vælge temaet for sin 6 års børnefødselsdag “Prinsessen og frøen” med prinsesse Tiana og prins Naveen. Sammen har vi googlet netop det tema, og kom frem til en løsning, som jeg rent faktisk kunne lave. Ofte overstiger børnenes forventninger til min formåen i den grad mine evner, og derfor bruger vi altid lidt tid forinden til “forventningsafstemning”.

Kagerne blev lavet i hjerteforme og overtrukket med en enkel vanilje smørcreme samt fondant. Selve kagen er børnenes chokolade favorit “guf guf kage”. Frøfiguren og åkanderne lavede jeg en uges tid i forvejen, så arbejdet lige omkring selve børnefødselsdagen ikke blev for stort. Det fungerer rigtig fint, og gør det hele meget lettere. Synes dog jeg var vældig udfordret med at lave frøen, men der er da genkendelige træk til filmens figur. Hvad angår prinsesse Tiana og prins Naveen der snød jeg og købte plasticfigurer på nettet ;o)

Fødselsdagen forløb fint. 13 friske småpiger løb jublende rundt og deltog entusiastisk i såvel kagespisning som skattejagt. Bordet var dækket med prinsesse Tiana engangsservice (paptallerkner, plastickrus og servietter) – og der blev serveret en temakage med Prinsessen og frøen samt en almindelig lagkage. Lagkagen skulle selvfølgelig være frø-grøn og have små grønne vingummi frøer ovenpå. STORT HIT!

Prinsessen og frøen kager
Lagkage med frøer

Igen må jeg bare sige…JA det er da lidt besværligt, fordi det tager lidt tid at forberede en fondant temakage. MEN når jeg ser glæden i Saras ansigt og alle de måbende småpiger – så er det bestemt guld værd. Sara var ikke til at skyde igennem af stolthed.

Frøkage med åkander
Tiana og Naveen kage

Frø prins Naveenåkandeforventningens-glædeforventningens-glædePrins Naveen frø i fondant

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *