En rød ræv i køkkenet fra Kitchen Aid

Når man, som jeg, elsker at bage brød og kager, så er det skønt med en køkkenhjælp til alt det, man ikke selv gider. Æltning, piskning, snitning… you name it! Havde nogen spurgt mig for 10 år siden, om jeg nogen sinde skulle have en køkkenmaskine ind i mit hjem – kan jeg garantere for, at svaret havde været et klart og tydelig NEJ TAK… men der er nu ikke noget så cool, som at ændre holdning og pludselig finde glæde ved ting, som tidligere ville have krævet et løftet øjenbryn.

Igennem en periode er jeg tilsyneladende blevet omvendt. Forandret. Og nu fuldstændigt overbevist om, at en køkkenmaskine er isenkram, som jeg helst ikke vil være foruden. Om forandringen så skyldes Mette Blomsterberg, eller måske min fantastiske bage glade veninde Bonnie, tja hvem ved., Men jeg ved, at slaget er slået. YES. I am an AID-a-holic..! For en Kitchen Aid køkkenmaskine, det måtte det jo blive.

Efter at have kastet lange blikke efter Kitchen Aid maskinernes mange herlige farver – ved enhver lejlighed der har budt sig – ja så har jeg været så ufattelig heldig at få en Kitchen Aid maskine i julegave inklusive diverse ekstra tilbehør….og så i RØD! What a treat!

Mine to piger på 4 og 6 år pressede mig i flere dage for, at vi skulle udpakke den og gå i gang. Men det var som om, at jeg skulle vænne mig lidt til tanken først, næsten ligesom når man første gang kører en spritny bil udover kantstenen. Udpakningen var da også noget ganske særligt, og ligeså da den endte på køkkenbordet og fik sit helt eget navn (ligesom så meget anden i vores hjem): RØDE RÆV.

Og nu er den røde ræv altså flyttet ind og står smukt på køkkenbordet – faktisk som det eneste smukke i vores køkken. Og jeg elsker den allerede – som kærlighed ved første blik, hvis man på nogen måde kan sige det om godt grej ;o). Maskinen er nærstuderet. Manualen læst. Pillet lidt ved de forskellige knapper, og har sågar udfyldt en blanket – hvilket jeg ellers aldrig gider – så jeg på et tidspunkt modtager en Kitchen Aid kogebog på dansk. Ha Ha. Og prøvet den???? Ja da og gud hvor er det dog let. Love it!

KØKKENmaskine

Jeg er blevet spurgt, om en Kitchen Aid køkkenmaskine så er pengene værd. Spørgsmålet er relevant, da prisen er høj, men i sidste ende kommer det an på, hvordan man gør det op. For egentlig behøver man jo ikke sådan en maskine. Og sådan er det vel med de fleste ting – vi behøver dem ikke, men for pokker hvor er det rart. Jeg bruger den flere gange om ugen allerede. At den også er så flot, at man rent faktisk gerne vil have den stående fremme, det er jo bare lidt ekstra glans til hverdagen.

Og hvorfor ikke bruge mange penge på køkkenudstyr, som bruges hver dag eller flere gange om ugen? Sjovt nok har jeg aldrig hørt nogen spørge, om en elektrisk græsslåmaskine er pengene værd på trods af, at den kun bruges nogle få måneder om året – og på trods af, at man ville få motion af at bruge en manuel. Så lad os i stedet tænke på, om en særlig ting bringer værdi ind i ENS EGET liv og ikke ind i andres. Jeg priser mig lykkelig for, at den RØDE RÆV fandt vej ind på mit køkkenbord. Hurra for forkælelse og hverdags glæder :o)

kitchen aid med indhold

2 kommentarer

  1. Iben Damgaard   •  

    Jeg er fuldstændig hooked på Kitchen Aid. Jeg har røremaskine, foodproccesor, blender, stavblender og ønsker mig mandolin jernet. Jeg bruger alle tingene rigtig tit og giver gerne ekstra for at det er Kitchen Aid. Love it

    • Eva Ejdorf Brøsted   •     Author

      Ja der er vist en grund til, at det er blevet så populært…..men hold nu op – er der også et mandolinjern…? Direkte til ønskelisten :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *