Tints til læber og kinder er favorit hos mig

Det hører efterhånden til sjældenhederne, at makeup får stor fokus i min hverdag, og derfor er jeg mest til makeup, der holder hele dagen og makeup, der giver et naturligt, friskt look. …..Og så ikke at forglemme – skal det selvfølgelig kunne påføres med lynets hast uden den store risiko for, at få et grimt resultat :o)

Med det udgangspunkt er jeg blevet utrolig glad for “tints” – og særligt to varianter har fundet sin plads hos mig – nemlig to der supplerer hinanden på bedste vis. Den ene er en lip stain fra det britiske brand MUA og den anden er Benefits Benetint. Disse to har jeg (ud over mascara selvfølgelig) vældigt svært ved at undvære til hverdags makeuppen.

MUAs lip stain fik jeg en prøve på i Goodieboxen i sommers. Og selvom jeg først var lidt tilbageholdende, fordi jeg synes, den lignede en tusch – så må jeg faktisk indrømme, at den er let at holde af. Den er nærmest umulig at bruge forkert (det er lige mig), og den giver læberne en meget diskret og rosey farve. Jeg har fundet ud af, at den også fungerer ret fint som lipliner til optegning af læberne, på dage hvor jeg også bruger læbestift. Så fører jeg let og sikkert den lille filtpen i omridset af læberne og derefter læbestiften udover det hele. Så holder resultatet længere end ellers – og uden den ellers synlige kant fra læbeblyanter, som jeg ikke kan fordrage.

For adskillige år siden købte jeg igen og igen et tint-produkt fra Lancôme i en lille lækker flakon, men desværre udgik den fra sortimentet i Danmark – og siden har jeg savnet den ret meget. Lige indtil jeg stødte på kultproduktet Benetint fra franske Benefit. Den er skøn, fordi det er et multi-use produkt, der kan bruges på både kinder og læber. Efter påføring på kinderne blendes den let ind i huden, uden at det på nogen måde ser malet ud. Flasken ligner en neglelak, og den har også den lille pensel indeni. Den kan derfor ikke påføres lige så præcist som MUAs lip stain, men den kan hurtigt fylde læberne ud med et resultat, der holder det meste af dagen (også selvom jeg gerne kommer læbebalsam på læberne i løbet af dagen). Prismæssigt ligger Benetint umiddelbart i de dyre ende, men jeg vil anslå, at den vil kunne holde i et par år, fordi man kun bruger ganske lidt af gangen. Og så er det ikke så galt endda.

Kender I andre tints, som er gode at bruge?

tints

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *