Turbo hudpleje med danske wipes

Jeg har altid foretrukket at rense makeup af inden sovetid. Det giver er en ren og frisk fornemmelse at lægge hovedet på puden, når makeuppen er væk, fugtighedscremen er smurt på og kontaktlinserne taget ud. Ahh…. klar til nattens “genfødsel”.

Men ærligt. Det sker i grunden ret tit, at jeg springer over, hvor gærdet er lavest, fordi jeg er for træt til at få vand i ansigtet. Og så skal afrensningen ske max hurtigt og helst helt uden vand. Så er det frem med renseservietterne.

Efterhånden har jeg prøvet mange forskellige mærker, og foretrækker helt klart dem uden parfume. Kan simpelthen ikke fordrage dufte i ansigtet, når jeg skal sove. Og en af de wipes, som er bedst til prisen, kan købes i den lille danske webshop ”Body Nordic”. Deres wipes er ret behagelige i brug, fordi de indeholder aloe vera, og fordi de fugter huden, samtidig med at de renser. Prisen på bare 19 kr. synes jeg er helt fin – og så er de produceret i Danmark. Og shoppen har også andre danskproducerede skønhedsprodukter til gode priser.

body-nordic-servietter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *