Om EVA by eva

Jeg har altid følt mig meget stimuleret ved visuelle indtryk. Smukke og brugbare ting og produkter såvel nye som gamle. Vidunderlige udsigter. Fristende kager, spændende boligindretning, mine og andres børn, traditioner – you name it! Ja i det hele taget alt, hvad der kan gøre øjet og sjælen glad. Hertil kommer et engagement og en væren i verden præget af nysgerrighed og lyst til at udforske både ved i bogstavelig forstand ved at rejse ud, men også i hverdagens små og store oplevelser og betragtninger.
I de sidste par år har jeg været fascineret af det skift, der tydeligvis er i gang for de gamle, skønne trykte medier til nye muligheder på forskellige sociale platforme. Og det er jeg vild med. Har derfor haft en trang til at udforske ukendt territorium og kaste mig ud i bloggosfæren.

Du kan i øvrigt også finde mig på Facebook, hvor du er mere end velkommen til at ”synes-godt-om” min side. I så fald får du automatisk besked på din egen Facebook side, hver gang jeg har postet et nyt blogindlæg.

Eva i sort hvid som polaroid

Eva som privatperson
Jeg er født i København (1969), opvokset i Solrød Strand og efter adskillige år på Frederiksberg og i Hellerup bor jeg i dag i Roskilde med min mand Jesper og vores to piger Ida og Sara – og så lige vores 3 burmeserkatte Cirkeline, Silke og Marvin. Af uddannelse har jeg en B.Sc. i antropologi fra Københavns Universitet, men har også to merkonomuddannelser i export og international markedsføring.

God læselyst og behagelig kiggen med.

Mange hilsner

Eva Ejdorf Brøsted