Instant gardening for dummies

Når man som ny haveejer bevæger sig ud i planteverdenen med børn på sidelinien – ak ja så er der gudskelov hjælp at hente. Ikke bare hos planteskolerne, havebøger, livsstilsmagasiner mv. men selv i IKEA. YEP.

Men nu behøver man altså ikke at begrænse sig til at så karse, når spændingen skal skabes for de små. Hos IKEA kan man få et frødyrkningssæt med alt, hvad man behøver for at dyrke krydderurter. Hrmm. Det nærmer sig vel næppe hjernekirurgi at kaste sig ud i frø-såning generelt, men nemt er det i alt fald med “Fröer” sættet, som indeholder frø, kopper med navn på og så lige det magiske jord. I briketform.
Ned i skålen med briketterne. Tilsæt vand og rør rundt. Og vupti er der skabt en ordentlig portion jord lige til at putte i kopperne. Min yngste datter Sara på 4 år var helt vild, men Ida på 6 var knap så imponeret. Men uanset hvad, så er det vel næppe forkert at kalde det “instant gardening for dummies”. Alle kan være med her – og endnu bedre – det hele er overstået på få minutter. Så nu er der bare tilbage at vente på at frøene spirer, så vi kan plante dem ud…..

Og al denne underholdning kostede kun 15 kr.

DSC_0775med-bord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *