LEGO Friends i julesokken

Det har af mange årsager været en sej uge. Midt i denne skønne juletid med arrangementer og julegaveindkøb landede der en gave her i familien. En overraskelse – og altså bestemt ikke med i planen….vi blev syge. Need I say more! Turen kom til os alle, og det har virkelig været en hård omgang. Mine planer er gået i vasken gang på gang, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så sent på den med gaveindkøb som i år. Det samme gælder indkøb af adventsgaver til børnenes julesokker. Presset på tid? Jep !

Min 7 årige datter Ida er den, der har været hårdest ramt af os alle, og når man har et sygt barn hjemme i nogle dage, kan det godt være svært at finde på passende aktiviteter (læs: udover DVD og Ramasjang på TV), der kan sprede positive vibrationer trods alt. Og denne gang er ingen undtagelse. Problemet er bare, at jeg også selv har været ramt, så det har knebet med overskuddet. Men omvendt har jeg ikke helt kunne visualisere positive bølger, hvis småfolket stod op til tomme julesokker. Og lige præcis når det gælder indholdet af julesokkerne – ja så har jeg selvfølgelig handlet på nettet. Det gør enhver. Jeg elsker det, fordi det er nemt, og fordi det ikke kræver planlægning.

Idas adventsgave blev derfor indkøbt liggende på sofaen med laptoppen. På 5 min. Min største udfordring var, at jeg gerne ville kombinere adventsgaven med noget, som hun alligevel “manglede”, for jeg synes, at der generelt kommer alt for meget legetøj på banen i december. Hun skulle derfor have en pyjamas. HA ! Og hvordan kan man så gøre det positivt at få en pyjamas, når man er 7 år …..! Hrmm. Jeg var godt klar over, at det krævede noget særligt. Jeg tyede til det sikre, for jeg magtede ikke bruge tid på at “surfe” rundt i min febertåge. Så pyjamassen skulle selvfølgelig være med LEGO Friends pigerne på. Det fandt jeg hurtigt hos LEGO Wear.

Siden vi besøgte Legoland i sommerferien, har Ida været meget glad for LEGO Friends. Hun blev da heller ikke skuffet, da hun lukkede pakken op en tidlig morgen kl. 05.18 på trappen. Hun blev simpelthen så glad, at den skulle på med det samme. Den har ikke været af i flere dage nu, og hun mener, at den sagtens kan bruges til sommer. Jeg er ikke helt sikker på, hvad hun mener, men det betyder, at den er godkendt. Hun har selv fortalt, at den er “rigtig rigtig pæn” og “dejlig at have på”. Nu er problemet bare, at lillesøster også vil have en….! Og hun fik jo en anden adventsgave, men det er en anden historie.

Nyttige links: jeg fandt LEGO Friends py’en her

Når man er en syg pige, der keder sig – så er der i øvrigt ikke noget bedre, end når katten kryber ind under dynen og trøster. Det er så hyggeligt at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *