Torsdagsfavorit fra Lagkagehuset

Det er dejligt at besøge Lagkagehusets fristende butikker, fordi der er en rolig og hyggelig atmosfære, en god betjening og et skønt udvalg at lækkert brød, sandwiches….og ikke mindst kager. En anden ting, som jeg godt kan lide, er, at de har en klar mission om, at få danskerne til at spise mere og bedre rugbrød. Og de gør bestemt, hvad de kan for at friste med lækre og indbydende rugbrød.

Priserne er godt skruet op, men indimellem holder jeg nu alligevel af at lægge vejen forbi. I dag er en af de dage :o)……. Mine ben bevægede sig- helt af sig selv – ind i Lagkagehuset på Købmagergade – og valget faldt på mine usunde favoritter ”rugbrødschips”, som jeg en sjælden gang i mellem forkæler mig selv med, fordi de små lækre bavianer bare smager helt forrygende. De små rugbrødsskiver er mørke og flotte – men også stegte (i olie) og saltede, så selvom de er lavet af rugbrød er de bestemt ikke til hverdag – men i stedet for andre chips. Kunne godt savne en indholdsdeklaration på posen, men der er jo nok en grund til, at den er fraværende :o)

Om rugbrødschipsene indgår i deres rugbrødsmission, forlyder der ikke noget om – men uanset hvad – så vil jeg alligevel glæde mig til en lille sprød forkælelse….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *