Julesokker, julepynt…og så børnenes favoritter

I år har jeg købt en pokkers masse julesokker. Jeg elsker julesokker. Det er mange år siden, at jeg havde min egen sok, som andre (og nissen selvfølgelig) kunne dumpe små overraskelser ned i her i december. Så i år var der ingen vej udenom. Jeg indkøbte en julesokke guilande fra Maileg til mig selv med hele 12 af slagsen på. Sokkerne er forskellige både i form og stof, og det gør den bare endnu mere charmerende.

Hver sok repræsenterer to datoer – og dermed passer det med 24 muligheder for at overraske mig. Der er endnu ikke landet noget i sokken, men til gengæld har jeg nydt synet af guilanden på vores trappegelænder. Her passer den så fint.

For et par uger siden købte jeg en metalstjerne i Panduro Hobby til den nette sum af 19 kr. Stjernen er lavet til at fremvise julekort, men jeg valgte i stedet at pynte den med mini ornamenter….og så de herlige små Maileg nisser, som nu endelig også er flyttet ind hos os. Småfolket (pilfingrene) ynder at lege med nisserne, så de bliver jævnligt transporteret rundt i huset, i dukkevogn, i legeteltet eller på Playmobil slottet. Det er sjovt. Men når jeg skal vælge, så synes jeg, at de hænger ganske fint på stjernen.

I det hele kan jeg rigtig godt lide udtrykket i Mailegs produkter, fordi det har et humoristisk islæt, det er hyggeligt og appellerer til både børn og voksne. Jeg købte både sokkeguilande og nisser i Damkærgårds webshop

maileg-nisser

Når det kommer til julepynt – og al anden pynt for den sags skyld – så er vi mange, der har en tendens til udelukkende at vise fotos i blogs, hvor der er ryddet op, vinklerne er forsøgt optimeret bedst muligt og man går udenom det mindre kønne. For det kan jo ikke interessere nogen. Vel? Nå men jeg vil nu alligevel bevæge mig ud i at vise jer, hvordan her ser ud det meste af tiden. Et virvar af indtryk lige fra børnenes favoritter, deres egen fremstillede juledekorationer og håndlavede lerfigurer. Ingen stilrene udtryk eller stilleben, der bliver stående som de blev planlagt. Alt inddrages i legen. Og det er helt ok.

Idas julekreation
Saras jule lerklumpnisselandsby
kat i frost telt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *