Tafelgut vinterte til en kold dag

tafelgut-3

Før jul købte jeg den lækreste lille dåse Tafelgut specialte. Jeg er vild med te og synes, det er en goddrik, der særligt hører vinteren til. Har aldrig før prøvet Tafelguts teprodukter, men den har efterladt et særdeles positivt indtryk. Fordi det var december måned fandt jeg det naturligt at vælge varianten “Merry Christmas”, men dertil skal siges, at der findes et væld af fristende varianter.

Tafelgut teen er absolut ikke en typisk julete, der ofte har en gennemtrængende smag af nelliker og kanel. Og jeg er vild med, at Merry Christmas er anderledes. Den har en dejlig, frisk og frugtig smag uden på nogen måde at virke parfumeret. Den er let at holde af med en smag der kommer fra et skønsomt miks af hibiscusblomster, glühwein, solbær, gulerod, korender, ribs, druer, hyben, hyldebær, ribs og saflor. Julet eller måske heller “vinteragtig” uden at være for meget.

Jeg er så absolut fristet af at prøve flere af Tafelguts teer. Selve emballagen kan mit øje godt lide. Den lille, fine dåse på bare 7 cm er beklædt med en smagfuld etiket i tiltalende nuancer. Ligeledes resten af sortimentet. Tænker de ville tage sig særdeles godt ud ved siden af hinanden på en hylde i køkkenet, i sommerhuset eller måske som en lille forkælelsesgave til en god veninde.

Jeg købte dåsen for 49 kr. hos Damkærgård. Tafelgut sortimentet med forskellige varianter findes her.

Det lækre rustikke krus på billedet øverst i indlægget er fra Broste Copenhagen “Nordic Sand” serien.

julete fra Tafelgut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *