Fermob havebænk, sommer og lyse nætter

Sommeren er for alvor skudt i gang her i Roskilde. Endelig. Vi har hygget os i haven og nydt solen, muget ud i legehuset og lidt af det løse. Samtidig med vejret har vi nydt den nye havebænk, der pynter så fint og klæder haven.

Havebænken blev leveret lige før vores ferie i slutningen af juni, men der nåede vi slet ikke at tage den i brug. Bænken var jeg så heldig, at få foræret i fødselsdagsgave i april, og heldigvis fik jeg lov at vælge selv. Jeg var ikke i tvivl. Det skulle være en fra franske FERMOB. Jeg faldt for varianten “Louisiane”, der passer perfekt ind i vores have.

Hos webshoppen Frk. Mage i Gilleleje fandt jeg bænken, der kunne leveres uden ekstraomkostninger til fragt. Og så var det ikke svært, fordi de andre webshops skulle have omkring 500 kr. for selvsamme. Samtidig oplevede jeg en rigtig sød og serviceorienteret hjælp fra ejeren, og i mine øjne er det meget værdifuldt. Hendes udvalg er stort, og det ville være let at blive fristet en anden gang. De skønne franske FERMOB havemøbler tages hjem i omkring 24 forskellige nuancer, så der er noget at vælge imellem. Det eneste minus har været den lange leveringstid fra fabrikken, men nu er den endelig landet hos os.

Nu er min have klar til kaffesladder på bænken. En “BENCH WARMING” er coming up. Glæder mig så meget til at bruge den og nyde den. Bænken er i øvrigt lavet af stål, så den tåler at stå ude – også om vinteren. Herligt.

Ellers må jeg sige, at vi mere og mere nyder vores have. Planter og buske vokser og transformerer efterhånden den kedelige, bare baghave til en hyggelig spot med noget godt for øjet og næsen. I dag har den stået på hyggeligt havearbejde, hækkeklip, græsslåning, plantning af jordbærplanter og en enkelt tomatplante i potte. Jeg er blevet havefan! WHO knew?

Links:
Se i øvrigt Frk. Mages skønne varer her.
Og alle de herlige havemøbler fra Fermob her

bænk-med-Idasalvie og roselavendel pæonhavearbejdeclematisklematisrhododendron bedrhodo-2close-up-rhodolille-buskforglemmigejdahliafigentræakeleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *